POP Vakuutuksen ja Asukasliitto ry:n yhteistyö

POP Vakuutus tarjoaa Asukasliitto ry:n jäsenille uusista vakuutuksista 25 euron alennuksen ensimmäisen vuoden maksuista. Alennuksen voit hyödyntää uusiin sopimuksiin, olit sitten uusi asiakas tai asiakas jo ennestään. Alennusta ei siis voi hyödyntää voimassaoleviin vakuutuksiin.

Alennuskoodi on ASUKAS ja sen voi hyödyntää verkkokaupassa osoitteessa www.popvakuutus.fi tai puhelimitse numerossa 010 3910 392.

Alennus koskee kaikkia uusia vapaaehtoisia vakuutuksia, joita ovat esimerkiksi ajoneuvon kasko-, vene-, koti-, matka- ja tapaturmavakuutus. Alennusta ei voi hyödyntää liikennevakuutukseen ja/tai määräaikaiseen matkavakuutukseen.

Vakuutukset myöntää Suomen Vahinkovakuutus Oy.

POP Vakuutuksen ja Asukasliiton yhteistyö

Lue lisää vakuutuseduista

Valtakunnallinen asumisalan seminaari kylpylä- ja kokoushotelli Scandic Laajavuoressa Jyväskylässä 2.-3.11.2019.

Ilmoittaudu tästä >

Alustava ohjelma