POP Vakuutuksen ja Asukasliitto ry:n yhteistyö

POP Vakuutus tarjoaa Asukasliitto ry:n jäsenille uusista vakuutuksista 25 euron alennuksen ensimmäisen vuoden maksuista. Alennuksen voit hyödyntää uusiin sopimuksiin, olit sitten uusi asiakas tai asiakas jo ennestään. Alennusta ei siis voi hyödyntää voimassaoleviin vakuutuksiin.

Alennuskoodi on ASUKAS ja sen voi hyödyntää verkkokaupassa osoitteessa www.popvakuutus.fi tai puhelimitse numerossa 010 3910 392.

Alennus koskee kaikkia uusia vapaaehtoisia vakuutuksia, joita ovat esimerkiksi ajoneuvon kasko-, vene-, koti-, matka- ja tapaturmavakuutus. Alennusta ei voi hyödyntää liikennevakuutukseen ja/tai määräaikaiseen matkavakuutukseen.

Vakuutukset myöntää Suomen Vahinkovakuutus Oy.

POP Vakuutuksen ja Asukasliiton yhteistyö

Lue lisää vakuutuseduista

Valtakunnallinen asumisalan seminaari kylpylä- ja kokoushotelli Scandic Laajavuoressa Jyväskylässä 2.-3.11.2019.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ohjelma >

Lue tästä uusin

Asuminen &
Yhteiskunta -lehti

3/2019

Aiemmat numerot

IN MEMORIAM

Martti Poutanen

Liitto sai viestin 2.8.2019 joka kertoi, että erittäin pidetty hallituksemme jäsen Martti Poutanen oli nukkunut pois vakavan sairauden murtamana.

Martti, vaellat nyt uusissa hirvimetsissä, mutta virvoittava muisto hienosta ihmisestä kannustaa meitä tänne jääneitä jatkamaan Liiton työtä.

Asukasliitto ry